عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل از کفایت درمانهای علامتی آنفلوآنزای غیر شدید خبر داد و گفت: در درمان آنفلوانزا هیچ نیازی به مصرف آنتی بیوتیک، داروی تزریقی و سرم نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، عارفه بابازاده با اشاره به وقوع سرما خوردگی و احتمال همهگیری آن اظهار کرد: وقوع همهگیری بیماری کرونا که حدود ۲ سال به طول انجامید باعث شد برخی بیماریها نظیر آنفلوانزا که هر ساله بهصورت فصلی با آنها مواجه بودیم مورد بیتوجهی قرار گیرند.
وی تصریح کرد: با همه گیری کرونا واکسیناسیون آنفلوانزا از سوی مردم با جدیت انجام نمیشود که شاهد افزایش میزان مبتلایان به آنفلوانزا در کشور هستیم.
متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی با اعلام اینکه علائم این بیماری شامل تب و لرز، سرفه، گلودرد، گرفتگی بینی ، سردرد، بدندرد، خستگی و علائم گوارشی است، افزود: آنفلوانزا تقریباً با علائم بیماری کووید همپوشانی دارد، لذا افتراق آنها صرفاً با علائم بالینی ممکن نیست و در صورت لزوم نیاز به انجام تستهای تشخیصی مولکولی دارد.
وی با اشاره به اینکه انتشار کووید نسبت به آنفلوانزا راحتتر و دوره نهفتگی طولانیتری دارد، افزود: برخی علائم آنفلوانزا با سرماخوردگی مشترک است ولی شروع ناگهانی، تب بالاتر و طولانیتر، بدن درد شدید، لرز و ضعف شدیدتر، عطسه و آبریزش بینی کمتر و گلودرد و سردرد بیشتر افتراقات آنفلوانزا از سرماخوردگی معمولی است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه با ابتلا به بیماری با علائم تنفسی فوقالذکر باید بیماران از علائم خطر آگاهی داشته باشند، اذعان داشت: با وقوع تنگی نفس، درد و فشار قفسه سینه، ضعف پیشرونده ، تب مداوم به متخصصان عفونی مراجعه داشته باشند.
این متخصص ادامه داد: در صورت عدم وجود علائم خطر با درمان های نگهدارنده ظرف ۷ ـ ۵ روز دوره بیماری طی شده و نیاز به مصرف هیچ آنتیبیوتیک و یا داروی تزریقی و سرمدرمانی نیست.
پایان پیام/۸۶۰۰۴/ج